مسجد آبی کوالالامپور

 مسجد آبی کوالالامپور

Blue Mosque in Kuala Lumpur

کلنگ ساخت مسجد آبی کوالالامپور در ۱۴ فوریه ۱۹۷۴ میلادی به دستور سلطان صلاح الدین عبدلعزیز شاه و در زمانی که شاه علم بعنوان مرکز جدید استان سلانگور معرفی شد زده شد و در ۱۱ مارس ۱۹۸۸ میلادی به بهره برداری رسید.مسجد آبی یکی از باشکوه ترین مساجد سراسر دنیاست و حدود 142 متر ارتفاع و چهار مناره با ارتفاع حدود 140 متر دارد. این مسجد، ظرفیت پذیرش 24 هزار نمازگزار را دارد. بیشتر مسافرانی که در تور کوالالامپور شرکت می کنند، اعم از مسلمان و غیر مسلمان، از این مسجد نیز دیدن می کنند.
http://malaysia12.com/

مسجد آبی مالزی

http://malaysia12.com/مسجد آبی یکی از دیدنی های کوالالامپور ویکی از بزرگ ترین مساجد جنوب شرقی آسیا، مسجد سلطان صلاح الدین عبدالعزیز شاه است که به نام های مسجد شاه علم و مسجد آبی نیز شهرت دارد.جالب است بدانید، در ساخت این مسجد از معماری ایرانی الهام گرفته شده و دلیل شهرت آن به مسجد آبی، گنبدهای آبی رنگ آن است.حفاظ های آلومینومی در ورودی های اصلی مسجد، پنجره ها و قسمتهایی از دیوار بیرونی مسجد نمایی خاص و خیره کننده را برای مسجد پدید آورده است.

http://malaysia12.com/

مسجد آبی مالزی

http://malaysia12.com/بهترین زمان برای عکاسی نیز نزدیک غروب است زیرا مسجد همچون الماس می درخشد. یکی از زیبایی های این مسجد خوشنویسی اسلامی آن است. مسجد، سه طبقه مجزا و محرابی سفید و بلند دارد که در ساخت آن از سبک عثمانی الهام گرفته شده است. طبقه اول برای برپایی فرایض دینی و مذهبی اسلام است و کتابخانه، دفتر مسجد، صندوق و … در این طبقه مستقر شده اند. طبقه دوم در کل برای مردهاست و زن ها اجازه ورود به آنجا را ندارند. طبقه سوم نیز به طور کلی برای زن ها است و مردها اجازه ورود به آنجا را ندارند.

http://malaysia12.com/

مسجد آبی مالزی

http://malaysia12.com/روی لبه های اطراف این گنبد و سالن نماز اصلی بیشتر از هر چیز خوشنویسی های زینتی و اسلامی به چشم می خورند، در حالیکه معماری داخلی این مسجد عناصر طراحی بومی مالایی را به تصویر می کشد. وقتی نور خورشید از شیشه آبی رنگ مسجد عبور می کند، یک فضای آبی رنگ را در داخل ساختمان بوجود می آورد که حس صلح و آرامش را در افراد تدائی می کند.مسجد آبی شهر کوالالامپور کشور مالزی به بوستان آثار اسلامی، یک پارک زیبا و الهام گرفته از بهشت قرآنی، مشرف است. این مکان مقدس و روحانی 14 هکتار مساحت دارد و داری نه گالری است که آثار هنری و غنی اسلامی از قبیل خوشنویسی، مجسمه، نقاشی و معماری را به نمایش می گذارند. گاهی اوقات، اجراهای اسلامی سنتی نیز در اینجا برگزار می شوند.

http://malaysia12.com/

مسجد آبی مالزی

http://malaysia12.com/سمبل های استفاده شده در معماری این مسجد الهام گرفته از معماری اسلامی و معماری سنتی مالایی است و دیواره های مسجد منقوش به آیات قران است که توسط خطاط مصری شیخ عبدل مونیه محمد علی زیبا سازی شده است.خوب است بدانید مسوولان مسجد اجازه عکاسی را به گردشگرها می دهند.برای رفتن به این مسجد قطار مسافربری را سوار شوید به از کوالالامپور به ایستگاه شاه عالم در رفت و آمد است. از آنجا، سوار تاکسی شوید و پس از پیمودن مسافت کوتاهی به مسجد آبی، که افراد محلی آن را مسجد سلطان صلاح الدین عبدالعزیز شاه می نامند، بروید.

http://malaysia12.com/

مسجد آبی مالزی

http://malaysia12.com/

مسجد آبی مالزی

http://malaysia12.com/

مسجد آبی مالزی

جهت کسب اطلاعات بیشتر از تور مالزی و دیدنی های مالزی با این شماره 88548853 تماس بگیرید.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.