یکی از بهترین غذاهای خیابانی مالزی رو میتونین تو اسکله شلوغ جرج تاون پیدا کنین.این غذا ترکیبی از رشته فرنگی و سوپ ماهیه که غذای خیلی مقوی و خوشمزه ایه که اصلا نباید تو خوردن این غذا شک کنین.این غذا فروشی هرروز از ساعت 2-7 بعدازظهر بازه.
یه غذای فوق العاده سالم که ترکیبی از میوه و سبزیجات تازس که با توجه به ذائقه شما میتونین یکمی ماهی مرکب سرخ شده یا میگو بهش اضافه میکنین و با یکم ادویه و سس مخصوص یکی از بهترین غذاهای خیابانی مالزی رو کمتر از 5 دقیقه براتون سرو میکنن.این غذا فروشی هم کنار غذا فروشی آسام لاکسا قرار داره.
روتی کانای اسم یه مدل نون خوشمزه تو مالزیه که به نون تخت معروفه که اون رو به شکل سنتی میپزن و چون کوچیکه میتونین هر کدومش رو یه نفر خالی بخوره ولی معمولا برای عصرونه اون رو میخرن و حالا هرچی که دوست داشته باشین میتونین روش بمالین و بخورین..این مغازه تو خیابان 56 جورج تاون قرار داره و شما میتونین بعد از خوردنش از غروب خورشید تو ساحل پنانگ لذت ببرین.
پندال یا همون سوپ سرد که برای پیش غذا سرو میشه و از آرد ماش ،حبوبات ، برگ یک گیاه گرمسیری که طعم وانیل میده ، لوبیا قرمز، شیر نارگیل، شکر و خرما درست میشه و همونطور که میبینین بمب انرژیه .این غذا فروشی تو جاده پنانگ که خیلیم باریکه قرار داره.
یه کلوچه خوشمزه که از آرد برنج درست شده و آب ذرت روش میریزن و تخم مرغ پخته شده رو توش قرار میدن م سرخش میکنن و واسه عصرونه عالیه.این غذا فروشی تو اسکله تان جتی قرار داره.
این غذا مثل کباب خودمون میمونه فقط جای سیخ با چوب او رو روی ذغال میپزن..حالا یا مرغ یا گوشت گاو یا گوشت خوک رو کباب میکنن..این غذا یکی از بهترین غذاهای مالزیه مگه میشه یه ایرانی کباب ببینه و دوست نداشته باشه بخوره؟؟
این غذاییه که شاید خیلیاتون دوست نداشته باشین ولی اشتباه میکنین..سوپ رشته و اردک یکی از خوشمزه ترین غذاهای خیابانی مالزیه و حتما باید اون رو شبها تو خیابان کیمبرلی نوش جان کنین.
چی چئونگ فان (Chee Cheong Fun)
یه نودل چینی که خیلی خوشگل سرو و پخته میشه..این غذا شبیه به برنج ماکارونی رول شدس که سس فلفل سیاه یا قرمز بهش میزنن و عالی میشه مزش و برای همینه که یکی بهترین غذاهای خیابانی مالزیه.این غذا فروشی تو پنانگ قرار داره.
نسکافه و یخ (Nescafé and Milo)
وقتی شما خسته میشین و کلی اعصابتون خوذده یکی از چیزایی که 3 سوته میتونه خوبتون کنه نسکافس..کافه های مالزی هم براتون نسکافه داغ و گرم میتونین بیارن و هم نسکافه و یخ و چون تو مالزی هوا گرمه یخ و نسکافه فوق العادس.
چای کشیده که تو مغازه های هندی میتونین اونا رو میل کنین به اسم ته تاریک که چایی سیاه رو با شیر غلیظ شده مخلوط میکنن و برای اینکه خنکش کنن از یه ظرف تو یه ظرف دیگه میریزن و بعد از سرد شدنش میتونین میل کنین.